- Web sitesi
- www.dizievi.net
Walter Erkekleriyle Hayatım 2023 S01-S03 720P WEB-DL Dual [TR-EN] H.264 DiziEvi.net
Adı: Walter Erkekleriyle Hayatım - My Life With the Walter Boys
IMDb Puanı: 6.9/10
Yönetmen:
Ülke: İngiltere, ABD
Tür: Dram, Romantik
Süre: 50m
Oyuncular: Nikki Rodriguez, Noah LaLonde, Ashby Gentry, Jaylan Evans, Johnny Link, Corey Fogelmanis, Connor Stanhope, Zoë Soul, Sarah Rafferty, Marc Blucas, Alisha Newton, Mya Lowe, Ellie O'Brien, Kolton Stewart, Dean Petriw, Isaac Arellanes, Ashley Holliday Tavares, Myles Perez
IMDb:
Özet: Ailesini trajik bir kazada kaybeden 15 yaşındaki Jackie Howard, Manhattan'daki hayatını geride bırakıp vasisi ve 8 haylaz oğlanla birlikte yaşamak için gittiği Colorado kırsalındaki yeni hayatına ayak uydurmaya çalışır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş Yap veya Üye Ol
Giriş yap veya üye ol.
Adı: Walter Erkekleriyle Hayatım - My Life With the Walter Boys
IMDb Puanı: 6.9/10
Yönetmen:
Ülke: İngiltere, ABD
Tür: Dram, Romantik
Süre: 50m
Oyuncular: Nikki Rodriguez, Noah LaLonde, Ashby Gentry, Jaylan Evans, Johnny Link, Corey Fogelmanis, Connor Stanhope, Zoë Soul, Sarah Rafferty, Marc Blucas, Alisha Newton, Mya Lowe, Ellie O'Brien, Kolton Stewart, Dean Petriw, Isaac Arellanes, Ashley Holliday Tavares, Myles Perez
IMDb:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş Yap veya Üye Ol
Giriş yap veya üye ol.
Özet: Ailesini trajik bir kazada kaybeden 15 yaşındaki Jackie Howard, Manhattan'daki hayatını geride bırakıp vasisi ve 8 haylaz oğlanla birlikte yaşamak için gittiği Colorado kırsalındaki yeni hayatına ayak uydurmaya çalışır.
indirme Linkini görüntülemek için konuya cevap vermelisiniz.